Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порушень з боку міліції при затриманні Музычко немає, - МВС

2 квітня 2014, 10:16
117
0
Реклама

Міністерство внутрішніх справ опублікувало Висновок службового розслідування відносно обставин затримання і загибелі Олександра Музычко під час проведення спеціальної операції в місті Рівне, а також правомірності дій співробітників міліції.

За результатами цього розслідування порушень службової дисципліни і інших нормативно-правових актів, що регламентують діяльність органів внутрішніх справ в діях співробітників ГУБОП МВС України не виявлено.

Комісія рекомендувала закінчити службове розслідуванняа відомості, які стали основою для проведення службового розслідування, вважати такими, що не підтвердилися в частині неправомірності дій працівників міліції.

Із звітом можна ознайомитися на сайті МВС.

Нагадаємо, А. Музычко (Сашко Билый) в ніч на 25 березня 2014 року помер від вогнепальних поранень при його затриманні міліцією (як запевняють в МВС, поранення нанесені самим А. Музычко з його ж зброї). У зв'язку з цим активісти Правового сектора і багато інших вимагають відставки Міністра внутрішніх справ Арсенія Авакова. А у ВР працює ТСК по розслідуванню цієї справи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини