Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Конкурс "Законний випадок з МОЄЇ ПРАКТИКИ" триває!

1 квітня 2014, 18:23
145
0
Реклама

До 24 квітня 2014 року доомпания "ЛІГА: ЗАКОН" продовжує прийом робіт на щорічний конкурс "Законний випадок з ПРАКТИКИ". Переможці конкурсу з найцікавішим і незвичайним досвідом судової практики отримають цінні призи.

Якщо ви юрист, то напевно час від часу вам доводитися бувати в судах. І, звичайно ж, як професіонал своєї справи Ви любите вигравати!

Мистецтво судової практики полягає в тому, застосувавши знання, виявивши кмітливість і нестандартність мислення, а також підключивши трішки ораторських здібностей взяти вгору над опонентом можна у будь-якій ситуації. Навіть, якщо спочатку шанси на перемогу були мінімальними!

Складно описати словами те прекрасне почуття, коли суддя зачитує резолютивну частину рішення, прийнятого на вашу користь. Сьогодні ми приглашаем усіх охочих вспомнить смак своєї найвитонченішої судової перемоги, розповісти про неї колегам і стати володарем цінного призу від компанії "ЛІГА: ЗАКОН".

Поділитеся історією зі своєї практики і розкрийте самі незвичайні способи рішення правових ситуацій, з яких був знайдений Законний вихід

У проекті можуть взяти участь професіонали, чия діяльність пов'язана з правозастосуванням в Україні, зокрема: адвокати, юрисконсульти, юристи з досвідом судової практики

Ознайомтеся з правилами участі в конкурсі,

Додайте свою роботу

і отримаєте один з призів :

· за 1-е місце - планшет Apple A1432 iPad mini;

· за 2-е місце - інформаційно-правова система ЛІГА :ЗАКОН Преміум + система аналізу судових рішень "VERDICTUM" + БУМ: Бухгалтерський Розумний Модуль - в користування на 6 місяців*;

· за роботу, що набрала найбільшу кількість "лайков" (приз глядацьких симпатій), - інформаційно-правова система ЛІГА :ЗАКОН і система аналізу судових рішень "VERDICTUM" - в користування на 3 месяца*.

Детальнішу інформацію про конкурс "Законний випадок з ПРАКТИКИ" шукайте тут.

Нагадаємо, минулого разу головного призу конкурсу була удостоєна реальна історія про те, як різниця в часових поясах між Києвом і Сіднеєм допомогла юристові виграти суперечку про право власності на квартиру.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини