Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКЦБФР погоджувала зміни в порядок нагляду за процедурою проведення загальних зборів АТ

1 квітня 2014, 12:31
139
0
Реклама

Національна комісія з цінних паперів і фондового ринку схвалила проект рішення "Про затвердження змін в Порядок нагляду за реєстрацією акціонерів, проведенням загальних зборів, голосуванням і підведенням його підсумків на загальних зборах акціонерних товариств".

"Цей документ розроблений з метою приведення Порядку у відповідність з чинним Законом "Про депозитарну систему України". Ми удосконалили процедуру нагляду за проведенням загальних зборів акціонерних товариств і їх реєстрації"- повідомив Олег Мисюра, директор Департаменту контрольно-правової роботи НКЦБФР.

Комісією внесені деякі зміни в нагляд за процедурою проведення загальних зборів АТзокрема, відповідно до норм, протокол складатиметься і підписуватиметься в день завершення проведення відповідного нагляду робочої групи, а також усі необхідні документи для представників Комісії надаватимуться не більше ніж 3 робітників дня; якщо відповідна норма не буде виконана, це може стати основою для проведення позапланової перевірки акціонерного товариства.

Джерело: НКЦБФР.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини