Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Путін підписав ряд указів для Криму

31 березня 2014, 15:44
799
0
Реклама

Сьогодні Володимир Путін підписав ряд указів, які торкаються жителів Криму :

- Указ "Про заходи по забезпеченню соціальних гарантій окремим категоріям громадян, що проходять службу на територіях Республіки Крим і м. Севастополя"

Військовослужбовцям, що проходять військову службу за контрактом і по заклику в органах військового управління і військових формуваннях на територіях Республіки Крим і м. Севастополя, а також співробітникам правоохоронних органів, що мають спеціальні звання, працівникам органів прокуратури, що заміщають посади у вказаних органах і формуваннях на територіях Республіки Крим і м. Севастополя на день прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим і освіти у складі Російської Федерації новий суб'єкта, - республіка Крим і місто федеральний значення Севастополь (далі - військовослужбовці і співробітники), з 1 квітень 2014 рік є виплачується на додаток до встановлений вони грошовий постачання (грошовому змісту) щомісячна надбавка.

- Указ "Про підвищенні заробітної плати працівників бюджетної сфери і співробітників державних і муніципальних органів Республіки Крим і м. Севастополя"

З 1 квітня 2014 р. по 1 серпня 2014 р. здійснюється поетапне підвищення заробітної плати :
- працівників бюджетної сфери Республіки Крим і м. Севастополя - до рівня середньої заробітної плати працівників бюджетної сфери по Російській Федерації по відповідних категоріях працівників за 2013 рік (без урахування районних коефіцієнтів);
- співробітників державних і муніципальних органів Республіки Крим і м. Севастополя - до рівня середньої заробітної плати федеральних державних цивільних службовців територіальних органів федеральних органів виконавчої влади за 2013 рік (без урахування районних коефіцієнтів і матеріального стимулювання, встановленого понад фонд оплати праці).

- Указ "Про заходи державної підтримки громадян, що є одержувачами пенсій на територіях Республіки Крим і м. Севастополя"

Громадянам, що є одержувачами пенсій на територіях Республіки Крим і м. Севастополя на додаток до призначеної їм пенсії встановлюється щомісячна виплата (далі - виплата до пенсії) : з 1 квітня 2014 р. - у розмірі 25 % від призначеної пенсії, з 1 травня 2014 р. - у розмірі 50 %, з 1 червня 2014 р. - у розмірі 75 %, з 1 липня 2014 р. - у розмірі 100 % від призначеної пенсії. Виплата до пенсії робиться до перерахунку вказаним громадянам призначених ним пенсій відповідно до законодавства Російської Федерації.

- Указ "Про твердження Положення про тимчасовий порядок представлення клопотань про помилуваннящо подаються засудженими, такими, що відбувають покарання на територіях Республіки Крим і м. Севастополя"

Положенням встановлюється тимчасовий порядок представлення клопотань про помилування, що подаються засудженими, такими, що відбувають покарання на територіях Республіки Крим і м. Севастополя, який діє до завершення формування на цих територіях комісій з питань помилування. Засуджені, такі, що відбувають покарання на територіях Республіки Крим і м. Севастополя, поводяться з клопотанням про помилування до Президента Російської Федерації у письмовій формі.

- укази про створенні Міністерства у справах Криму і призначенні Олега Савельева Міністром у справах Криму

Міністерство Російської Федерації у справах Криму розробляє проекти державних програм з розвитку Криму, координує діяльність по реалізації цих програм, контролює здійснення органами державної влади Республіки Крим і м. Севастополя повноважень Російської Федерації, що передаються їм відповідно до законодавства РФ.

Джерело: сайт Президента РФ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини