Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як повернути платежі, перераховані на заборонений Нацбанком рахунок в АР Крим?

Реклама

У листі від 24 березня 2014 року № 25-110/12171 Нацбанк нагадав про замкнете здійснення початкових платежів на рахунки одержувача - Головне управління Державної казначейської служби України в АР Крим, відкриті в ПАО "Чорноморський банк розвитку і реконструкції".

Роз'яснено, що платежі до бюджетів і єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування відособлених підрозділів або філій, розташованих на території АР Крим і м. Севастополя, можуть бути перераховані на відповідні рахунки, відкриті в органах Казначейства України по місцю реєстрації юрособ.

Відносно порядку повернення без виконання розрахункового документу на переказ коштів на рахунки вказаного одержувача Нацбанк вказав, що відповідно до пункту 2.15 глав 2 Інструкції про безготівкові розрахунки України в національній валюті банк, повертаючи такий розрахунковий документ без виконання, повинен зробити на його зворотній стороні напис про причину повернення документу без виконання "Неприпустимі рахунок клієнта одержувача", вказати дату його повернення і засвідчити це підписами відповідального виконавця і працівника, на якого покладені функції контролера, і відбитком штампу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини