Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Замість податкової міліції Прем'єр закликає створити Службу фінансових розслідувань

25 березня 2014, 17:31
343
5
Реклама

У Україні має бути єдиний орган, який займається боротьбою з податковими правопорушеннями, а не хабарництвом і стягненням засобів з бізнесменів, - заявив Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Уряду у вівторок, 25 березня.

"У країні має бути створена Служба фінансових розслідувань. Податкова міліція має бути ліквідована" - відмітив Арсеній Яценюк.

Глава Уряду також підкреслив, що функції по боротьбі з економічними злочинамиякі не властиві Міністерству внутрішніх справ і Службі безпеки України, мають бути передані в Службу фінансових розслідувань.

Він звернувся до членів уряду з доручення підготувати концепцію формування Служби фінансових розслідувань і відповідні проекти законів для їх невідкладного розгляду в парламенті.

Глава Уряду також звернувся до першого заступника Генерального прокурора Н. Голомши з тим, щоб органи прокуратури задіювали увесь свій ресурс для притягнення до відповідальності, в т. ч. і високопоставлені чиновники, які мали відношення до розкрадання засобів і до організованих злочинних угрупувань.

Джерело: Урядовий портал.

Нагадаємо, в Раді зареєстрований проект про ліквідацію податкової міліції і передачу її функцій органам МВС.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини