Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держпідприємства зобов'яжуть публікувати звіти про закупівлі за рахунок власних засобів

25 березня 2014, 13:14
244
1
Реклама

Верховна Рада України прийняла за основу і в цілому Закон відносно посилення прозорості закупівель підприємств (проект № 2207 про внесення змін до Закону про держзакупівлі). 236 народних депутатів проголосували за цю пропозицію.

Комітет рекомендував прийняти цей проект в першому читанні, а надалі врахувати його положення новій редакції Закону про держзакупівліякий зараз якраз допрацьовується.

Згідно з проектом держпідприємства зобов'язані розміщувати звіти про результати проведення закупівельздійснюваних за рахунок власних засобів, вартість предмета яких відповідає вимогам абз.1 ч.1 ст.2 Закону про держзакупівлі (вартість предмета закупівлі рівна або перевищує 100 тис. грн. (у будівництві - 300 тис. грн.), а робіт - 1 млн.грн.), на веб-порталі Уповноваженого органу впродовж трьох робочих днів після укладення договору.

У звіті обов'язково вказуються: найменування, кількість товару і місце його постачання, вид робіт і місце їх виконання або вид послуг і місце їх надання; інформація про технічні і якісні характеристики товарів, робіт і послуг, найменування і місцезнаходження постачальника, виконавця робіт і постачальника послуг з яким укладений договір; ціна одиниці товару, робіт і / або послуг, сума, визначена в договорі, дата укладення договору, термін постачання товарів, виконання робіт і надання послуг та ін.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини