Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Турчинов доручив продати майно Держуправління справами

24 березня 2014, 10:22
176
3
Реклама

И. о. Президента Олександр Турчинов 24 березня підписав Указ № 334/2014доручивши продати майнояке знаходиться в управлінні Держуправління справами і не використовується для забезпечення діяльності Президента України.

Доручено приватизовувати державні підприємства, установи, організації, санаторії, готелі, держрезиденції, держдачі, засоби наземного, водного і повітряного транспорту, сільськогосподарську техніку, устаткування, земучастки, - з метою забезпечення додаткових надходжень до Держбюджету України і напрями їх на фінансування пріоритетних витрат бюджету. Передусім, на соціальні потреби, підвищення ефективності використання держмайна, скорочення бюджетних витрат на зміст майна, який забезпечує діяльність Президента.

Кабінету міністрів і Фонду державного майна доручається забезпечити продаж майна і зарахування в установленому порядку засобів від реалізації до загального фонду Державного бюджету України. Про стан виконання Указу публікуватиметься інформація на офіційних веб-сайтах.

Крім того, ФГИ повинен прискорити приватизацію приватного акціонерного товариства "Президент-готель"управління корпоративними правами якого передане Фонду від Державного управління справами.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини