Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МЗС прокоментувало підписання політичних положень Угоди про асоціацію з ЄС

21 березня 2014, 18:00
163
7
Реклама

Україна розглядає сьогоднішнє підписання частини положень Угоди про асоціацію з ЄС як свідоцтво солідарності Європейського Союзу з українським народом в непросте для нашої країни сьогодення і готовності до усебічного сприяння розвитку в Україні сучасної європейської демократії. Про це говориться в заяві МЗС України.

Політичні положення Угоди підтверджують прихильність сторін Статуту ООН і засадничим документам ОБСЄ, а також готовність тісно взаємодіяти з метою забезпечення незалежності, суверенітету, територіальної цілісності і непорушності меж України, стабільності і безпеки в регіоні.

При цьому Угода про асоціацію залишається цілісним документом, і сторони домовилися якнайскоріше завершити процедури укладення торговельно-економічної частини Угоди і почати її практичну імплементацію, зокрема, відносно створення поглибленої і усеосяжної зони вільної торгівлі.

Підписання і імплементацію Угоди про асоціацію Україна розглядає як важливий крок у напрямі реалізації стратегічної мети держави - отримання членства в Європейському Союзі.

Джерело: Урядовий портал.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини