Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Путін визнає військові звання і утворення кримських військових

20 березня 2014, 16:03
202
3
Реклама

Президент РФ Володимир Путін підписав Указ "Про визнання дійсними військових звань, документів про освіту громадян Російської Федерації, органів військового управління і військових формувань Республіки Крим, і документів, що є військовослужбовцями, про проходження ними військової служби".

Документом встановлюється, що при приході на військову службу за контрактом у Збройні Сили Російської Федерації, інші війська, військові формування і органи громадян Російської Федерації, органів військового управління і військових формувань Республіки Крим, що є військовослужбовцями, їх військові звання, документи про освіту і про проходження військової служби у Збройних Силах України, військових формуваннях і правоохоронних органах України, в яких передбачена військова служба, і органах військового управління і військових формуваннях Республіки Крим визнаються дійсними при представленні оригіналів відповідних документів.

Крім того, В. Путіним видано розпорядження про створення в Севастополі Чорноморського вищого військово-морського училища і Севастопольського президентського кадетського училища.

Джерело: сайт Президента РФ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини