Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Миндоходов роз'яснило порядок надання звіту про виробництво і оборот алкогольних напоїв

Реклама

У листі від 5 березня 2014 року № 4313/6/99-99-21-02-15 Миндоходов нагадало, що відповідно до ст. 16 Закону "Про державне регулювання виробництва і звернення спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів" суб'єкти господарювання, що отримали ліцензії, представляють в орган ліцензування щомісячно до 10 числа наступного місяця звіт про обсяги виробництва і / або звернення (у тому числі імпорту і експорту) спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

Звіти по формах № 1-РС "Звіт про обсяги виробництва і реалізації спирту", № 2-РС "Звіт про обсяги виробництва і реалізації алкогольних напоїв", № 3-РС "Звіт про обсяги виробництва і реалізації тютюнових виробів", затверджені наказом ДПА від 13 жовтня 2005 року № 449; № 1-ОА "Звіт про об'єми придбання і реалізації алкогольних напоїв", № 1-ОТ "Звіт про об'єми придбання і реалізації тютюнових виробів", затверджені наказом ДПА від 27 квітня 2006 року № 228подаються в головні управлінь Миндоходов в АР Крим, областях, містах Києві і Севастополі. Звіти надаються в паперовому і в електронному вигляді щомісячно до 10 числа наступного місяця. Датою отримання звіту вважається дата його реєстрації у відповідному головному управлінні Миндоходов. Чинним законодавством не передбачений порядок самостійного виправлення помилок, допущених в звітах. Встановлення недостовірності даних в звітах здійснюється шляхом проведення перевірки органами прибутків і зборів.

За неподання або несвоєчасне представлення звіту або представлення звіту з недостовірними відомостями про обсяги виробництва і / або звернення (у тому числі імпорту і експорту) спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів на суб'єктів господарювання накладається штраф у розмірі 1700 гривен.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини