Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна не вводитиме візовий режим з РФ

20 березня 2014, 14:37
140
0
Реклама

Україна розглядає питання про спеціальний режим перетину кордону з Росієюповідомив в.о. керівника фракції "Батькивщина" Сергій Соболев. За його словами, візовий режим - це одно з пропозицій, яке прозвучало, а зараз розглядається питання про спеціальний пропускний режим перетину кордону з Російською Федерацією. Питання не йде про прямий візовий режим, це буде спеціальний режим реєстрації.

Нагадаємо, про намір ввести візовий режим з Росією учора повідомив А. Парубий після засідання СНБО.

Крім того, С. Соболев повідомив, що ніякої економічної блокади Криму не буде, а буде спеціальний режим тарифів для АР Крим. Він також нагадав, що з наступного місяця РФ збільшує ціну на газ для України до $ 405 за тис. кубометрів.

"Ми не збираємося дотувати окупантів, і саме тому буде встановлений спеціальний режим тарифів на електроенергію, газ, воду з субсидіями для громадян України"- підкреслив пан Соболев. За його словами, зараз урядом розробляється відповідний механізм.

Відмітимо, сьогодні в першому читанні був ухвалений законопроект С. Соболева відносно статусу Криму як тимчасово окупованої території.

Сергій Соболев також відмітив, що Росія почала процедуру примусової видачі паспортів, але громадяни України отримуватимуть усі соціальні виплати.

Так, по словах Соболева, процедура буде зроблена по листуванню, через електронні ЗМІ: ті, хто підтвердить, що є громадянином України і внесе свої паспортні дані - усі ці особи матимуть право повністю отримувати соціальні, економічні права, які мають громадяни України.

Джерело: "Батькивщина".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини