Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нацбанк встановив, коли перераховуються засоби для купівлі інвалюти за дорученням юрособ і ФОП

20 березня 2014, 10:44
190
0
Реклама

Національний банк України скоротив термін здійснення угоди по купівлі уповноваженими банками іноземної валюти за дорученням юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців.

Від 19 березня 2014 р. засоби для купівлі іноземної валюти за дорученням юрособ і фізосіб-підприємців можуть бути перераховані не раніше п'ятого операційного дня після дня зарахування гривен на окремий аналітичний рахунок, а починаючи з 25 березня 2014 р. - не раніше четвертого операційного дня після дня зарахування гривен із цього приводу.

Про це говориться в постанові Правління Національного банку України від 18 березня 2014 № 137 "Про внесення зміни в постанову Правління Національного банку України від 6 лютого 2014 № 49".

Таке рішення було прийняте завдяки поступовому зниженню надмірної волатильности, що останнім часом спостерігається на міжбанківському валютному ринку, і з урахуванням побажань і пропозицій банківської і ділового співтовариства.

Вищезгаданий термін здійснення угоди по купівлі уповноваженими банками іноземної валюти за дорученням юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців діятиме до прийняття Нацбанком окремого рішення.

Джерело: Нацбанк.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини