Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКЦБФР вирішила, як працювати банкам, здійснюючим профдеятельность на фондовому ринку

19 березня 2014, 15:53
118
0
Реклама

Національна комісія з цінних паперів і фондового ринку схвалила Положення про організацію діяльності банків і їх відособлених підрозділів при здійсненні ними професійній діяльності на фондовому ринку.

"Розроблене Комісією Положення регулює роботу банків, у тому числі Розрахункового центру по обслуговуванню договорів на фінансових ринках, і їх відособлених підрозділів при здійсненні ними професійній діяльності на фондовому ринку. У документі вказано, що банк повинен організувати свою професійну діяльність на фондовому ринку у складі структурних підрозділів, організаційно відособлені від інших підрозділів банку (його відособлених підрозділів), що здійснюють інші види діяльності. Робота підрозділу регламентується внутрішнім положенням, що містить загальні вимоги відносно здійснення відповідного виду професійної діяльності"- розповіла Ірина Курочкина, директор Департаменту регулювання депозитарної і розрахунково-клірингової діяльності НКЦБФР.

Документ був розроблений у виконання вимог Законів України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні", "Про депозитарну систему України".

Джерело: НКЦБФР.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини