Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Турчинов підписав закони про службу у військовому резерві і виділенні засобів на оборону

19 березня 2014, 14:03
192
4
Реклама

Що виконує обов'язки Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов підписав закони:

- Закон України № 1127 - VII "Про внесення змін до деяких законів України відносно служби у військовому резерві" (проект № 2591).

Законом визначено службу у військовому резерві як особливий вид виконання військового обов'язку і встановлено на законодавчому рівні правовий статус резервіста і вимоги до проходження служби у військовому резерві.

Також поширено права, обов'язки і обмеження, передбачені законодавством для військовослужбовців, на резервістів на увесь час виконання ними обов'язків служби у військовому резерві; встановлений обов'язок складання резервістами Військової присяги; встановлено для підприємств, установ і організацій обов'язок сприяти їх працівникам, які проходять службу у військовому резерві, у виконанні ними обов'язків служби і своєчасному їх напряму в органи військового управління, військові частини.

Детальніше в матеріалі:Ухвалений Закон про службу у військовому резерві.

- Закон України № 1128 - VII "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" (проект № 4464).

Змінами передбачено виділити на мобілізацію кошти у розмірі 6,8 млрд. грн.половина з яких піде на озброєння, ремонт техніки, і тому подібне

Детальніше в матеріалі: Депутати виділили гроші на озброєння і ремонт техніки.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини