Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підприємці, зареєстровані в Криму, можуть звертатися до будь-якого держреєстратора України

19 березня 2014, 13:12
712
0
Реклама

Для сприяння реалізації бізнесом своїх прав і законних інтересів, а також для обгороджування від рейдерських захоплень в умовах дестабілізації ситуації в Автономній Республіці Крим і м. Севастополь Мінюстом прийнятий наказ від 14.03.2014 № 525/ 5 "Про проведення реєстраційних дій зі зміни місцезнаходження юридичних осіб і місця проживання фізичних осіб-підприємців", зареєстрований в Міністерстві юстиції 17.03.2014 за № 358/ 25135.

Наказом передбачено, що суб'єкти господарювання, які зареєстровані на території Автономної Республіки Крим і міста Севастополь, для зміни свого місцезнаходження / місця проживання можуть звернутися до будь-якого державного реєстратора України поза Автономною Республікою Крим і містом Севастополь.

Перелік документів, необхідних для проведення вказаної реєстрації, передбачений Законом "Про державну реєстрацію юрособ і ФОП" (ст. 19, 29 і 45 Закону).

Реєстраційні справи суб'єктів господарювання по новому місцезнаходженню / місцю проживання передаватимуть поштою або видавати їх під розписку по зверненню уповноважених представників суб'єктів господарювання відносно обов'язковості її наступної передачі державному реєстраторові по новому місцезнаходженню юрособ і місцю проживання фізосіб-підприємців.

Наказ Мінюсту № 525/ 5 набуває чинності з дня його офіційної публікації.

Джерело: Державна реєстраційна служба.

Також читайте: Як зареєструвати право на нерухомість в Криму? - наказ Мінюсту

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини