Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як зареєструвати право на нерухомість в Криму? - наказ Мінюсту

19 березня 2014, 12:35
484
2
Реклама

Міністр юстиції України Павло Петренко підписав наказ, спрямований на забезпечення проведення державної реєстрації прав в умовах ситуації, що склалася, в Автономній Республіці Крим.

Державна реєстраційна служба повідомляє, що навіть при форс-мажорних обставинах, система державної реєстрації прав на нерухоме майно здатна повною мірою відповідати інтересам громадян України.

Вказаним наказом передбачено, що для держреєстрації прав власності на об'єкти нерухомого майна, розташовані на території АР Кримвласник такої нерухомості може звернутися як в органи держреєстрації прав в м. Севастополі, АР Крим, так і в органи держреєстрації прав Херсонської і Запорізької областей.

У разі звернення власника нерухомості в органи держреєстрації прав в м. Севастополі або АР Крим, представлені їм для держреєстрації документи в електронному вигляді передаватимуться на розгляд в органи держреєстрації прав інших регіонів України. Про результати розгляду заяви про державну реєстрацію прав, подану у вказані органи держреєстрацію прав, заявник буде повідомлений засобами поштового зв'язку.

Джерело: Державна реєстраційна служба.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини