Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін підготує Кодекс економічного зростання і пакет по дерегуляции

19 березня 2014, 12:17
152
3
Реклама

Кабінет Міністрів повинен підготувати так званий позитивний пакет, який торкається питання дерегуляции, залучення інвестицій і створення робочих місць, а також Кодекс економічного зростання, яке передбачає зменшення кількості податків і розширення бази оподаткуванняповідомив на засіданні Кабміну Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Доручення по підготовці Кодексу А. Яценюк дав Міністрові фінансів, а з пропозицією відносно невідкладної підготовки позитивного пакету Премъер звернувся до членів Кабміну, зокрема, Міністрові економічного розвитку і торгівлі.

Він також нагадав, що Мінфін підготував ряд пропозиційзокрема, змін в податковій системі і введення жорстких фіскальних заходів.

Окрім цього, А. Яценюк звернувся до віце-прем'єр-міністра по регіональній політиці В. Гройсману з питання дерегуляции: "Монополія, яка була в Кабінеті Міністрів, має бути знищена невідкладно. Віддаємо на місця повноваження - це єдиний шлях здолати центральну корупцію. І прописуємо нові правила" (також читайте: Минрегион готує реформу місцевого самоврядування, системи госархстройконтролязбирається передати функції по реєстрації нерухомості місцевим органам влади).

Джерело: Урядовий портал.

Також читайте: Яценюк пропонує ввести податок на депозити, що перевищують 50 тис. грн.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини