Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Даішників попередили, що за хабарництво звільнятимуть

19 березня 2014, 10:50
206
6
Реклама

Начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сиренко виступив із зверненням до особового складу, в якому попередив про відповідальність за недбале відношення до своїх обов'язків, корупційні дії.

"Попереджаю кожного з вас особисто: отримання хабаря коштуватиме вам роботи, незважаючи на звання, посади і стаж служби. Покарання торкатиметься не лише працівника, який зробив правопорушення, але і його керівників", - відмітив пан Сиренко.

За словами начальника Департаменту ДАІ у разі виявлення фактів корупції будуть прийняті наступні рішення:

- працівник ДАІ, який отримав хабар, - звільнення з органів внутрішніх справ;

- безпосередній керівник, будь то начальник відділу, відділення або командир стройового підрозділу - пониження в посади або неповну посадову відповідність;

- заступник начальника управління - сувора догана;

- керівник управління ДАІ - вимова.

Якщо факти хабарництва в підрозділі будуть неодиничні, начальника управління чекає звільнення з посади. Саме керівник несе відповідальність за дії своїх підлеглих, і від нього в першу чергу залежить дисципліна і ефективність роботи підрозділу.

Про усі факти корупційних діянь, громадяни можуть повідомити керівників відповідного підрозділу під час прийому, за допомогою телефонного зв'язку або відправивши інформацію на електронну адресу Департаменту ДАІ МВС України : info@sai.gov.ua.

Джерело: ДАІ.

Нагадаємо, в МВС почалася люстрація.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини