Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Генпрокуратура порушила справу по інциденту між свободовцами і керівником НТКУ

19 березня 2014, 10:35
142
0
Реклама

Генеральна прокуратура України відкрила карне виробництво за фактом інциденту, який стався увечері 18 березня між нардепами від "Свободы" і в.о. голови Національної телекомпанії України Олександром Пантелеймоновым. Про це розповів Генпрокурор Олег Махницкий журналістам.

"Усім діям буде дана об'єктивна оцінка. Ніякого політичного підтексту не буде. Якщо здійснено правопорушення усі обставини будуть вивчені в ході розслідування справи. І буде прийнято законне рішення",- заявив О. Махницкий.

За його словами, у рамках розслідування розглядатимуться не лише вчорашні події, але і ті, які викликали конфлікт з керівництвом НТКУ. Зокрема, буде вивчений ефір Першого національного каналу на наявність контенту, який розпалював міжнаціональний конфлікт.

Нагадаємо, увечері 18 березня нардепи И. Мирошниченко, Б. Бенюк і А. Ильенко змусили А. Пантелеймонова написати заяву про відставку, при цьому И. Мирошниченко застосовував силу. Свободовцев, зокрема, обурив той факт, що Перший національний 18 березня транслював церемонію підписання договору про приєднання Криму до РФ.

Джерело:
РБК-Україна.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини