Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Турчинов доручив вивчити рейдерські схеми і придумати способи захисту від них

19 березня 2014, 09:52
148
6
Реклама

Сьогодні, 19 березня, голова ВР, в.о. Президента України А. Турчинов підписав Указ № 313/2014 "Про посилення протидії рейдерству".

Тимчасово виконуючий повноваження глави Адміністрації Президента України повинен забезпечити збір, аналіз і узагальнення інформації про факти порушення законодавства, пов'язані з протиправним поглинанням і захопленням суб'єктів господарювання, позбавленням права власності, використанням судів для рейдерстваа також про заходи, що приймаються уповноваженими органами для протидії таким порушенням.

За результатами такого збору інформації будуть підготовлені пропозиції по вдосконаленню механізмів протидії рейдерству і посилення захисту права власності.

Для вище вказаних цілей планується створити робочий гурт, до складу якого будуть включені працівники органів виконавчої влади, правоохоронних органів, народних депутатів, представників громадських об'єднань, незалежні експерти.

Крім того, в.о. Президента запропонував Генпрокуратурі вжити невідкладні заходи для посилення нагляду за дотриманням законів відносно протидії протиправному поглинанню і захопленню суб'єктів господарювання, позбавленню права власності.

Указ набуває чинності з дня його публікації.

Джерело: сайт в.о. Президента.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини