Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У МВС почалася люстрація

19 березня 2014, 09:14
168
3
Реклама

У МВС з 18 березня починається публічна процедура кадрових призначень на керівні посади в областях. Таке рішення було прийняте Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковым в ході обговорення кадрового складу міліції з Головою Люстрационного комітету Єгором Соболевим.

Все раніше призначені керівники обласних управлінь міліції і ДАІ, звільняються від посад і переходять в статус виконуючих обов'язки. Люстрационный комітет спільно з кадровою комісією МВС аналізуватиме роботу керівників на місцях, формувати пропозиції і представляти їх на розгляд Міністрові. Люстрационный комітет і громадськість, спільно з фахівцями міністерства проводитимуть публічний відбір кандидатів на заняття відповідних посад.

"Механізми публічного обговорення, консультацій з громадськістю, критерії оцінки, фільтри для лобізму, чорного і білого піару - усе це обговорюємо і стверджуємо прозоро і в короткий термін"- відмітив глава правоохоронного відомства.

По словах А. Авакова, Єгор Соболев запропонував до участі в процедурі з боку Люстрационного комітету, окрім нього самого - від журналістського цеху Юрія Бутусова, а від правозахисних організацій - Євгенія Захарова. Міністр схвалив цю пропозицію.

Джерело: МВС.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини