Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутат пропонує відродити спортивну інфраструктуру

18 березня 2014, 10:17
111
2
Реклама

Нардеп Василь Пазиняк (Батькивщина) подав до парламенту законопроект № 4449 про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно впровадження здорового способу життя і створення мережі установ фізкультури і спорту для молоді.

Пропонується ввести комплекс заходів по створенню місць для занять фізкультурою і спортом (катків, спортивних майданчиків, футбольних полів)створення мережі спортивних секцій при установах освіти, охорони здоров'я, культури, фізкультури і спорту, які належать територіальним громадам.

Депутат пропонує встановити можливість безкоштовного відвідування учнями, студентами і неповнолітніми спортивних секцій при таких установах.

Також проектом встановлюється норма про обов'язок держави вводити систему пільг і заохочень для підприємствякі направляють частину свого прибутку на розвиток фізичної культури і спорту, будівництво об'єктів фізкультури і спорту.

На думку автора проекту, сьогодні на першому плані знаходиться розвиток, відродження спортивної інфраструктури, зокрема, фізкультурною, оздоровчою: "Коли на державному рівні здійснюватиметься пропаганда здорового способу життя, прийняті заходи і створені належні умови для заняття спортом і фізкультурою, тільки тоді нам вдасться зупинити жахливі показники смертності і зберегти здоров'я майбутніх поколінь".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини