Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Парламент Криму націоналізував порти і нафтогазові підприємства

17 березня 2014, 15:49
225
1
Реклама

Парламент самопроголошеної "Республіки Крим" (так звана Державна Рада Республіки Крим) прийняв сьогодні постанову, якою націоналізував цілісні майнові комплекси підприємств сфери управління Міністерства інфраструктури України і Міністерства аграрної політики і продовольства України, розташовані на території півострови. Органом управління націоналізованими об'єктами визначений Республіканський комітет Республіки Крим з транспорту і зв'язку.

До списку націоналізованих об'єктів увійшли: Керченська поромна переправа, Керченський морський торговий порт, Керченський морський рибний порт, морський торговий порт Феодосії, Ялтинський морський торговий порт, Севастопольський морський торговий порт, Севастопольський морський рибний порт, Євпаторійський морський торговий порт.

Також у власність республіки відійшло майно державного підприємства "Адміністрація морських портів України" і держустанови "Держгідрографія".

Крім того, парламент Криму постановою "Про питання енергетичної безпеки" націоналізував активи "Чорноморнафтогазу" і "Укратрансгаза"півострови, що знаходяться на території.

Встановлено, що власністю Республіки Крим є також рухоме і нерухоме майно Державного підприємства підприємство "Феодосії по забезпеченню нафтопродуктами", розташованого на території Криму.

Джерело: Кримське інформагентство.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини