Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Влада Криму запевняє, що за приєднання до РФ проголосувало 96,6 %

17 березня 2014, 08:46
148
6
Реклама

За словами голови Комісії з підготовки і проведення загальнокримського референдуму Михайла Малышева, в Криму за станом на 08:16 17 березня обробили 100% бюлетенів невизнаного референдуму : за приєднання Криму до Російської Федерації нібито проголосувало 96,6 % жителів Автономної Республіки Крим, тобто, 1 млн 272 тыс 871 людина. Ці дані, як відзначається, наводяться без урахування результатів голосування в Севастополі.

Йдеться про оперативні дані, остаточні результати будуть підведені після того, як в Сімферополь поступлять паперові протоколи з усіх територіальних виборчих округів.

М. Малышев запевняє, що порушень в роботі виборчих дільниць не були зафіксовано, скарги не надходили ні в одну комісію.

В той же час, голова кримського відділення Комітету виборців України Андрій Крысько відмічає, що під час референдуму були допущені неодноразові порушення. Головним інструментом фальсифікацій називається спрощена процедура внесення людей в додаткові списки прямо на виборчій дільниці в день голосування. Кількість людей, внесених в списки у ряді ділянок, експерт називає аномальною. Також він не виключає, що після голосування на одній ділянці ті ж люди за схожою процедурою могли голосувати на іншій ділянці. Не виключено, що голосували і громадяни Росії з російськими паспортами, голосування проходило за допомогою "мертвих душ" і тому подібне

Джерела: Крыминформ, радіо Свобода.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини