Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджена форма податкового звіту про використання засобів неприбуткових установ і організацій

Реклама

Наказом від 27 січня 2014 року № 85 Миндоходов затвердило форму податкового звіту про використання засобів неприбуткових установ і організацій і порядок його складання.

Відповідно до Порядку податковий звіт складається наростаючим підсумком з початку календарного року (коли базовим (податковим) звітним періодом був календарний квартал). Дані, приведені в податковому звіті, повинні грунтуватися на даних бухгалтерського обліку і відповідати правилам складання податкової звітності. Достовірність даних підтверджується підписами керівника (уповноваженої особи) організації і головного бухгалтера (особи, відповідальної за ведення бухобліку і представлення податкового звіту в контролюючий орган) і завіряється печаткою.

Неприбуткові організації мають право не пізніше чим за десять днів до закінчення граничного терміну надання податкового звіту направити його відповідному контролюючому органу поштою з повідомленням про вручення і з описом вкладення.

У пробщей частини податкового звіту вказуються:

- тип документу (звітний, звітний новий, уточнюючий);

- звітний (податковий) період, за який подається податковий звіт;

- звітний (податковий) період, який уточнюється;

- повне найменування некомерційної організації згідно з реєстраційними документами;

- код ЄДРПОУ;

- код виду економічної діяльності (КВЕД);

- податкова адреса неприбуткової установи (організації);

- номер телефону, електронна адреса і факс ( заповнюється за бажанням);

- дата і номер рішення контролюючого органу про внесення неприбуткової організації в Реєстр неприбуткових установ і організацій;

- ознака неприбуткової установи (організації);

- найменування територіального органу Миндоходов, в який подається податковий звіт.

Звіт складається з двох частин і подається за базовий звітний (податковий) рік впродовж 60 календарних днів, що йдуть за останнім календарним днем звітного (податкового) року, разом з річною фінансовою звітністю, представлення якої передбачене положеннями пункту 46.2 ст. 46 глав 2 розділи II Податкового кодексу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини