Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Керівник Укргосреестра вирішив, як боротися з корупцією

14 березня 2014, 09:17
249
0
Реклама

Державною реєстраційною службою України затверджений План заходів по попередженню і профілактиці корупційних правопорушень в діяльності Служби. Відповідний Наказ підписав Голова Служби Ігор Алексеев.

"Службові розслідування проводитимуться по кожному факту здійснення корупційного правопорушення держслужбовцями. Викорінювання корупції - завдання не одного дня, тому що це поняття вже стало системний явищем в нашій державі. Особливо, враховуючи дані попереднього аудиту, які продемонстрували, - хабарництво в органах державної влади має системний характер. Відповідно, реакція на прояви корупції буде жорсткою і адекватною" - заявив Ігор Алексеев.

У Державної реєстраційної служби України функціонує лінія для повідомлень про випадки корупції в органах Служби, на яку громадяни по телефону або електронній пошті можуть повідомляти про випадки корупційних проявів з боку працівників реєстраційних служб, зокрема, нечистих на руку держреєстраторів. До протидії корупції притягнені Громадська Рада при Службі.

Затверджений план заходів по боротьбі з корупцією є продовженням недавніх починів Мінюсту, яке ініціювало створення спеціального робочого гурту для проведення антикорупційної перевірки роботи ГИС і Укргосреестра. Усі напрацьовані матеріали по фактах корупційних діянь будуть передані в Генпрокуратуру і Міністерство внутрішніх справ.

.
Джерело: Укргосреестр.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини