Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Парламентський комітет схвалив законопроект про електронну комерцію

13 березня 2014, 09:34
183
0
Реклама

Комітет ВР з питань фінансів і банківської діяльності рекомендує парламенту ухвалити за основу законопроект № 2306а про електронну комерцію (внесений групою нардепів 17.06.2013). Проект був розроблений з метою систематизації чинного законодавства України у сфері електронної комерції і забезпечення правового порядку дистанційного укладення і виконання угод із застосуванням електронних інформаційно-комунікаційних засобів і технологій.

Пропонується визначити загальні принципи функціонування електронної комерції в Україні, регламентується порядок укладення угод у сфері електронної комерції і так далі Детальніше про норми проекту : Депутати хочуть узаконити електронну комерцію.

Електронна комерція - це громадські стосунки, що виникають при укладенні і виконанні угоди після постачання електронних товарів і продажу/постачання товарів, виконання робіт, надання послуг/електронних послуг і здійснення інших дій, спрямованих на отримання прибутку, створення зобов'язань з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем, якщо в результаті вказаних дій у учасників таких стосунків виникають зобов'язання майнового характеру.

Також читайте: Перспектива врегулювання електронної комерції в Україні видно (обговорення на VIII щорічної конференції Інституту Адама Смита "Український банківський форум").

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини