Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін підготував законопроект про держзакупівлі

11 березня 2014, 13:28
219
0
Реклама

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що Уряд терміново підготував проект закону про держзакупівлі з прозорим механізмом витрачання бюджетних коштів.

"Офіційно від імені Уряду заявляю: доки не буде прийнята нова редакція закону про державні закупівлі, що передбачає прозорий механізм витрачання бюджетних коштів, Кабмін не відкриє ні копійки асигнувань ні на одну компанію, тому що ми не дамо можливості далі розкрадати ці засоби", - підкреслив Глава Уряду.

А. Яценюк також повідомив, що до парламенту буде внесений законопроект про фактичний секвестр держбюджету: "Йдеться про двократне скорочення дефіциту державного бюджету. Усі макроекономічні показники і усі прибутки держбюджету, який формувався урядом Януковича-Азарова, не просто не відповідають дійсності, а є надутими і не можуть виконатися".

Прем'єр звернувся до членів парламенту в найкоротші терміни ратифікувати Угоду між Україною і Європейським інвестиційним банком і Європейським банком розвитку і реконструкції на 300 млн. доларів про заходи безпеки на ядерних об'єктах.

А. Яценюк також нагадав, що завтра будуть призначені нові керівники Державної податкової служби і Державної митної служби, кандидатури яких подавалися представниками бізнесу.

Джерело: Урядовий портал.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини