Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Миндоходов працює в штатному режимі

6 березня 2014, 13:08
148
0
Реклама

Міністерство по прибутках і зборах продовжує виконувати свої функції по адмініструванню податків, зборів і митних платежів, говориться у зверненні в.о. Міністра прибутків і зборів Віктора Левицкого.

Керівники територіальних органів прибутків і зборів, структурних підрозділів центрального апарату і усі співробітники Миндоходов знаходяться на робочих місцях і виконують свої службові обов'язки. У штатному режимі працюють і сервісні центри для платників, і митні пункти.

У Миндоходов переконують, що забезпечується безперебійне надання громадянам, платникам податків і суб'єктам зовнішньоекономічної діяльності усіх необхідних послуг.

Отримати консультації можна в колл-центре Миндоходов по номеру 0-800-501-00-7. А для скарг на протиправні дії працівників Міністерства і оперативного рішення спірних питань пропонується звертатися по номеру (044) 284-00-07.

Джерело:
Миндоходов.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів за рекомендацією ВР прийняв рішення ліквідовувати Міністерство прибутків і зборів і відновити діяльність Державної податкової служби і Державної митної служби. Бізнес і громадськість сприйняли такі зміни неоднозначно, деякі навіть просять не ліквідовувати Миндоходов.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини