Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На що Центрвиборчком направить бюджетні гроші, виділені для президентських виборів?

Реклама

Постанолением від 27 лютого 2014 року № 27 Центральна виборча комісія затвердила Порядок здійснення закупівель виборчими комісіями товарів і послуг за рахунок засобів Держбюджету для підготовки і проведення позачергових виборів Президента 25 травня 2014 р.

Згідно частини 2 ст. 39 Закону "Про вибори Президента України" закупівля товарів і послуг здійснюється без застосування тендерних (конкурсних) процедур.

На підставі ув'язненого з певним виконавцем договору Центрвиборчком здійснює закупівлю послуг з:

- виготовленню, упаковці виборчих бюлетенів - ГП "Поліграфічний комбінат "Україна" по виготовленню цінних паперів";

- публікації матеріалів про організацію підготовки і проведення виборів, що підлягають обов'язковому обнародуванню в загальнонаціональних ЗМІ, - ГП "Редакція газети "Голос України", ГП "Редакція газети "Урядовый кур'єр";

- наданню ефірного часу для розміщення матеріалів, що підлягають обнародуванню в ЗМІ, - Національна радіокомпанія України, Національна телекомпанія України.

На підставі договорів Центрвиборчком здійснює закупівлю послуг телеграфного зв'язку і телекомунікаційних послуг, пов'язаних з підготовкою і проведенням виборів, поштовому зв'язку спеціального призначення по пересилці відправлень з документацією.

Закупівля інших товарів і послуг, вартість яких не перевищує 500000 грн., здійснюється на підставі договорів, а закупівля тих товарів і послуг, вартість яких перевищує 500000 грн., здійснюється згідно з Планом закупівель Центрвиборчкому шляхом прийняття комітетом з конкурсних торгів рішення за визначенням постачальника товарів, виконавця послуг.

Після розкриття комерційних пропозицій комітет визначає постачальника товарів, виконавця послуг відповідної закупівлі, комерційна пропозиція якого відповідає затвердженим рішенням комітету вимогам і є найекономічніше вигідним, і приймає відповідне рішення. Центрвиборчком акцептує комерційну пропозицію в день визначення постачальника товарів або виконавця послуг і направляє йому впродовж одного робочого дня повідомлення про акцепт, а іншим суб'єктам господарювання - повідомлення про прийняте рішення за визначенням постачальника товарів або виконавця послуг з вказівкою його найменування і місцезнаходження.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини