Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Анонси майбутніх юридичних практикумів : офшори, податки, перевірки, договори, збори акціонерів та ін.

3 березня 2014, 14:01
103
0
Реклама

Минулий рік підніс ряд нових нормативних документів, які істотно впливають на договірні стосунки в господарському обороті, вимагають зміни тактики ведення переговорів в договірних спорах, спорах з контролюючими органами. А в цілому ж грамотно складений договір, що відповідає нормам законодавства, і у разі потреби здатний витримати судову суперечку - запорука успіху угоди і бізнесу в цілому. 11 березня в Дніпропетровську відбудеться практикум "Ефективна договірна робота і революційні нововведення 2014 року в господарській договірній практиці і спорах"який допоможе вчасно внести необхідні зміни в договірну діяльність підприємства.

Трансфертне ціноутворення - один із законних способів міжнародного податкового планування, що дозволяє понизити податкове навантаження. Проте цей механізм для нашої країни ще новий і, тому, у українських компаній виникає немало питань відносно його сумісності з давно звичними механізмами податкового планування з використанням низконалоговых юрисдикцій. Саме використанню в нових умовах офшорних компаній для цілей податкового планування при здійсненні експорту або імпорту, практичним аспектам вибору юрисдикції і типу компанії для цілей податкового планування буде присвячений практикум "Офшори і трансфертне ціноутворення"який відбудеться 13 березня в Києві за участю фахівця в області міжнародної інкорпорації і міжнародного податкового планування Ланы Голян і члена правління Всеукраїнської асоціації податкових консультантів Олександра Негоды.


Також 13 березня в Києві пройде практикум "Оскарження результатів податкових перевірок : актуальна практика і ефективні способи захисту інтересів компанії". Практикуючий адвокат Олександр Смирнов розповість про тенденції в проведенні перевірок і критеріях, що підвищують ризик проведення податкової перевірки. Він дасть рекомендації як правильно оформити і зафіксувати факт здійснення господарської операції, правильно оформити результати податкової перевірки і що необхідно вказувати в акті. Окрема увага - алгоритму оскарження результатів перевірки в адміністративному і судовому порядку аналіз актуальної судової практики.

Захист активів - це питання, яке є основним в системі захисту бізнесу. Розуміння необхідності корпоративного управління в Україні все частіше з'являється у свідомості власників бізнесу і простих міноритарних акціонерів. Так історично склалося в Україні, що власники і менеджмент підприємств часто не розуміли важливість цієї складової для ефективного розвитку бізнесу...  На 14 березня в Києві запланований практикум "Правове регулювання діяльності господарських суспільств : скликання, організація, підготовка і проведення загальних зборів акціонерів". Його проводять фахівці у сфері корпоративного і фінансового права Зоя Ярош і Тетяна Тымченко з АК "Маршаллер і Партнери" і директор "ГРАД-ЦП" Шади Саад. В якості гостя запрошена директор Департаменту корпоративного управління і корпоративних фінансів НКЦБФР Алла Папаика з доповіддю на тему: "Порушення законодавства в сфері про акціонерні товариства, що спричиняють за собою неможливість проведення легітимних загальних зборів акціонерів. Практичні поради по їх усуненню. Практика НКЦБФР притягнення, що склалася, до відповідальності Акціонерних товариств за порушення у сфері законодавства про акціонерні товариства".

Цього ж дня - 14 березня - в Харкові відбудеться практикум "Ефективне повернення боргів в 2014 році". Мова піде про безпеку договірних стосунків і мінімізації ризиків зловживань з боку контрагентів, організації роботи з простроченою заборгованістю і етапах побудови процесу стягнення, тонкощах дистанційної роботи з боржниками. Окремі питання - тактика ведення судових процесів при стягненні боргів і новації судочинства, відмітні особливості цивільного і господарського процесів по суперечках про стягнення боргу. Старанне виробництво в 2014 р. Що в теорії, а що на практиці? Дізнатися можна буде, відвідавши практикум.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини