Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У НКЦБФР з'явилося управління по пруденциальному і консолідованому нагляду

3 березня 2014, 10:32
178
0
Реклама

У Національній комісії з цінних паперів і фондового ринку створений окремий структурний підрозділ - Управління пруденциального і консолідованого нагляду. Управління почало функціонувати 11 лютого 2014 р. згідно з наказом Голови НКЦБФР № 79.

У підрозділ входять відділ методології пруденциального і консолідованого нагляду і відділ забезпечення пруденциального нагляду і управління рисками.

Ключовими завданнямищо стоять перед управлінням, являється, передусім, створення системи пруденциального нагляду, нагляду на консолідованій і субконсолідованій основі за небанківськими фінансовими групами і їх підгрупами, мотивація професійних учасників фондового ринку до впровадження ефективної системи управління рисками і якісного внутрішнього контролю.

Управління очолила Тетяна Тисминецкая. Пані Тисминецкая має економічну і юридичну освіту і 12-річний досвід роботи в системі регулятора, у тому числі на посаді начальника відділу аналізу і методологічного забезпечення нагляду за учасниками фондового ринку Департаменту з питань контрольно-правової роботи НКЦБФР.

Джерело: НКЦБФР.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини