Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати планують заощадити на витратах на Евробаскет-2015 і премії

26 лютого 2014, 14:18
146
0
Реклама

Депутати О. Канивец і В. Пазиняк запропонували на розгляд парламенту проект постанови про заходи після стабілізації економіки України, скорочення бюджетних витрат і інтенсифікації державного управління (№ 4273).

Кабінет Міністрів в місячний термін повинен представити на розгляд ВР законопроекти, що передбачають :

- утворення державного "Фонду відновлення України";

- припинення на період до 1 січня 2015 р. дії положень законодавства, що встановлюють право на додаткову оплачувану відпустку (окрім відпустки по догляду за дитиною)а також право на отримання премій, винагород і інших заохочень в грошовій формі для Президента, народних депутатів, членів Кабміну, суддів, працівників прокуратури, працівників ОВД, ін.

У місячний Кабмін повинен затвердити заходи економному використанню бюджетних коштівспрямованих на:

- будівництво, ремонт, облаштування приміщень органів держвлади і місцевого самоврядування;

- автомобільні перевезення депутатів, членів Кабміну, держслужбовців, суддів, працівників прокуратури, працівників ОВД, ін.;

- рекламу, просування іміджу держави, органів влади, адміністративно-територіальних одиниць (окрім особливо важливих заходів).

Кабмін повинен в двотижневий термін представить у ВР законопроекти про тимчасову заборону використання бюджетних коштів на такі витрати:

- виконання Угоди між урядами України і РФ "Про спільні дії з організації будівництва і поетапної реалізації проекту створення транспортного переходу через Керченську протоку" від 17 грудня 2013 року, і пов'язаних з нею проектів;

- підготовку, проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 р. по баскетболу;

- підготовку, проведення в Україні зимових Олімпійських Ігор 2022 р.;

- підготовку, проведення будь-яких інших спортивних і культурних заходів, які передбачають капітальне будівництво, ремонт, закупівлю устаткування.

Також КМУ доручено забезпечити розгляд у ВР законопроектів № 2207 і № 2012а.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини