Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Керівництво нагадало суддям, що зараз важливе в роботі

24 лютого 2014, 16:00
116
2
Реклама

Голова Верховного Суду України Ярослав РоманюкГолова Вищого господарського суду України Віктор Татьковв.о. Голови Вищого спеціалізованого суду України по розгляду цивільних і карних справ Євгенія Литвиноваі в.о. Голови Вищого адміністративного суду України Михайло Цуркан звернулися до суддів і працівників судів.

"Статус судді в нинішніх реаліях вимагає від нас, професійних суддів, максимальної зібраності, зваженості, стриманості, стійкості і розсудливості. Упевнені, що ви усвідомлюєте це», - сказано в зверненні.

Відзначається, що зараз особливо важливою є самостійність суду, його незалежність і безсторонність, принципи законності, справедливості і верховенства права при ухваленні судових рішень.

Керівництво звертається до представників суддівського корпусу, незалежно від рівня і юрисдикції суду, і закликає забезпечити стабільну роботу судівадже своєчасний, справедливий і беспристрастное розгляд справ суддями, які керуються Конституцією і прийнятими Верховною Радою України законами України, - запорука громадського правопорядку.

Джерело: ВСУ.

Нагадаємо, учора депутати відмінили судову реформу, а також звільнили голову ВАСУ - И. Темкижева. Проте, у ВР вже зареєстрований проект постанови про відміну рішення відносно голови ВАСУ. Крім того, аналогічні постанови у частині звільнення зареєстровані відносно голів ВХСУ і ВССУ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини