Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Янукович офіційно заявив про державний переворот

23 лютого 2014, 10:25
218
12
Реклама

Учора, 22 лютого, в 18.33 на сайті Президента України з'явилося офіційна заява Віктора Януковича, в якому він стверджує, що в країні відбувається державний переворот.

Нагадаємо, після того, як в мережі з'явилося відеозапис із заявою В. Януковича відносно того, що він не збирається йти у відставку, Верховна Рада України вирішила усунути Президента і призначила дострокові вибори Президента на 25 травня 2013 р.

"Мене увесь час лякають ультиматумами. Я нікуди не збираюся від'їжджати з країни. Я не збираюся подавати у відставку. Я законно обраний Президент. Мені давали гарантії усі міжнародні посередники, з якими я працюю, що вони дають гарантії безпеки. Я подивлюся, як вони виконуватимуть цю роль. Усе, що сьогодні відбувається, більшою мірою, звичайно, і вандалізм, і бандитизм, державний переворот. Це моя оцінка, і я в цьому глибоко переконаний .Що я робитиму далі - я робитиму усе, щоб захистити свою країну від розколу, я робитиму усе, щоб зупинити кровопролиття. Я ще не знаю, як я це робитиму"сказано в заяві.

У заяві В. Янукович стверджує, що він не буде нічого підписувати з бандитами, які сьогодні тероризують усю країну, український народ, ганьблять Україну. Також він стверджує, що в.о. Міністра закордонних справ Леонід Кожара веде переговори з європейцями, з Міністром закордонних справ Польщі, Президентом Росії В. Путіним.

Крім того, В. Янукович назвав ситуацію в країні повтором 30-х рр. в Німеччині, в Австрії, коли нацисти приходили до влади.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини