Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Миндоходов турбується із-за блокування протестуючими митних постів

20 лютого 2014, 12:35
174
2
Реклама

Міністерство по прибутках і зборах України повідомляє, що за станом на 20 лютого 2014 року заблокований рух навантажувально-транспортних засобів в усіх митних постах Львівщини (Рава-російська, Краковец, Шегини, Смильница).

При цьому здійснюється тільки пропуск легкового транспорту і мікроавтобусів. В той же час, поза пунктами пропуску в місцях блокування протестуючими здійснюється огляд салонів і багажників цього транспорту.

Пункт пропуску "Грушев - Будомеж", який знаходиться на польській стороні і здійснює загальний контроль, працює в штатному режимі.

Миндоходов поводиться із закликом до громадян, які здійснюють блокування межі, розблоковувати роботу митних пунктів пропуску і дозволити співробітникам органів прибутків і зборів вжити заходи для відновлення руху. Адже таке блокування загрожує припиненням постачань продовольства і вантажів у українські населені пункти.

Крім того, така ситуація може привести до значних фінансовим втратам компаній і підприємствдіяльність яких безпосередньо пов'язана із зовнішньоекономічними операціями, говориться в повідомленні.

Джерело: Миндоходов.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини