Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ні сьогодні, ні завтра Рада засідати не буде

20 лютого 2014, 10:27
177
1
Реклама

Прес-служба Верховної Ради України повідомляє, що у зв'язку з рішенням керівників фракцій Погоджувальна рада прийняла рішення не проводити пленарні засідання 20 і 21 лютого 2014 року.

Народні депутати України працюватимуть в округах і комітетах з метою підготовки погодженого варіанту змін в Конституцію України відносно переходу до парламентсько-президентської форми правління. Ці зміни повинні відбуватися відповідно до вимог Конституції України.

Одночасно на період врегулювання політичної кризи в країні буде підготовлений погоджений законопроектякий забезпечить функціонування усіх органів влади до остаточного завершення процесу прийняття змін до Основного Закону.

Після остаточної підготовки і узгодженню цього документу Погоджувальною радою цей законопроект може бути винесений на розгляд і прийняття позачерговою сесією парламенту.

Джерело: ВР.

Нагадаємо, учора деякі нардепи
закликали негайно почати пленарні засідання. Також відмітимо, що депутати зареєстрували декілька законопроектів відносно формування Кабміну згідно Конституції-2004.


На даний момент ЗМІ повідомляють, що у Верховній Раді України оголосили евакуацію. Співробітники українського парламенту, не відкривши дверей центрального входу, покидають будівлю. Журналісти і народні депутати, прибулі на пленарне засідання, також не дочекалися відкриття центрального входу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини