Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зареєстровано майже 40 карних виробництв, пов'язаних з масовими безладами

19 лютого 2014, 15:32
116
0
Реклама

Слідчі ОВД зареєстрували майже 40 виробництв, пов'язаних з масовими безладами. З них у Києві зареєстровано 24 карні виробництва. Зокрема, за умисні вбивства, організацію масових безладів, посягання на життя співробітників правоохоронних органів.

Разом з цим відкриті виробництва по фактах захоплення адміністративних будівель, здійсненню масових безладів і підпалів органів влади у Львівській, Івано-Франківській, Волинській, Рівненській областях.

За словами заступника начальника Головного слідчого управління МВС Олега Татарова, у правоохоронні органи доставлено 77 чоловік, 58 з них вже затримані процесуально. Зараз вирішується питання про затримання ще 10 чоловік, що скоїли карні злочини.

О. Татаров також відмітив, що деякі із загиблих в зіткненнях 24 чоловік (10  правоохоронці, 14 - цивільні особи), мають вогнепальні поранення, в переважній більшості, сліпі поранення: "Можна стверджувати, що вони [вистріли] були здійснені з вогнепальної зброї, яка є переробленою. Можливо, постріли були в натовпі. Міліція встановлює обставини скоювання карних злочинів і з'ясовує, хто до них причетний".

Зброя, яку вилучила міліція, зараз досліджується, в т.ч. його перевіряють на причетність до скоювання інших злочинів.

Джерело: МВС.

Нагадаємо,
СБУ сьогодні відкрила виробництво за фактом здійснення деякими політиками дій, спрямованих на захоплення державної влади.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини