Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як сьогодні в Києві працюють суди?

19 лютого 2014, 12:20
469
2
Реклама

За інформацією на веб-порталі Судової влади сьогодні, 19 лютого, не працює Печерський районний суд м. Києва (01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 42-А).

Судові засідання, призначені на 19 лютого 2014 року, будуть перенесені на інші дати, про що учасників процесу повідомлять у визначені законодавством України способи і терміни. Крім того, інформацію про час і місце наступних судових засідань можна упізнати на офіційному сайті судна в розділі "Список справ, призначених до розгляду".

19 лютого 2014 року наказом голови суду встановлено чергування слідчих суддів.

Шевченківський районний суд м. Києва підтвердив, що працює по графіку.

Що стосується інших - Голосіївського, Оболонського, Святошинского, Подільського, Дарницького, Деснянського, Соломянского, Дніпровського районних судів м. Києва, то з приводу їх інформація відсутняа запити прес-служба доки ігнорує. Проте, приміром, в переліку справ, призначених до розгляду, у більшості судів за умовчанням стоїть дата "20 лютого". Змінити її і подивитися, які справи призначені на сьогоднішню дату, - неможливо.

Відносно господарських судів інформація також не поступала.

А ось Окружний адміністративний суд м. Києва учора, 18 лютого, повідомив, що у зв'язку з подіями в центрі Києві судді і апарат судна, які знаходилися на вул. Хрещатик, 10, працюватимуть за адресою: вул. Командарма Каменева, 8.

Апеляційні суди, в т.ч. адміністративний і господарський, також доки не заявляли про зміни в графіці роботи.

У свою чергу на 19 лютого у Вищому спеціалізованому суді України по розгляду цивільних і карних справ, Вищому адміністративному суді України, у Верховному Суді України, Конституційному Суді України призначено розгляди ряду справ. Інформації про зміни в графіці також не поступало.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини