Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Cекреты професії і авторитетні думки : наближається Х Щорічний юридичний форум

11 лютого 2014, 10:35
146
0
Реклама

Десятий рік підряд захід збере керівників юридичних фірм, директорів юридичних департаментів і фахівців з питань управління і розвитку бізнесу, щоб обговорити підсумки року 2013 і тренди 2014 року, виробити ефективні рекомендації по управлінню юридичним бізнесом і структуризації внутрішньої роботи компанії.

Один із спікерів форуму, старший партнер ЮФ "Астерс" Армен Хачатурян переконаний: "За ці роки форум став ефективним майданчиком для обміну досвідом і обговорення актуальних тим по організації і розвитку юридичної практики. Перевагою форуму є збалансоване співвідношення доповідей учасників і дискусійних панелей, умілий підбір промовців і тим для обговорення, а також широкі можливості для неформального спілкування".

Відвідавши форум, Ви отримаєте прекрасну можливість дізнатися про :

останніх тенденціях в розвитку ринку: прогнози, перспективи і очікування експертів на найближчий час;

тонкощах взаємин з клієнтами: як притягнути клієнтів в нинішніх умовах ринку, побудувати довірчі і взаємовигідні стосунки, а також організувати ефективну роботу по проектах;

раціональній і успішній схемі партнерства: розмежування ролей усередині партнерства, система розподілу прибутку і винагороди;

ефективній роботі усередині фірми: як створити команду, яка працюватиме максимально ефективно, точно і злагоджено і, де кожен буде спрямований на досягнення єдиного результату.

З детальнішою програмою заходу можна ознайомитися по посиланню.

Одним з головних інформаційних партнерів Форуму щорічно виступає сайт ЮРЛИГА.

Щорічно захід збирає більше ста власників і топ-менеджерів юридичного бізнесу з України і країн ближнього зарубіжжя і вже стало одним з найбільш авторитетних в цьому середовищі. "Проведення форуму АЮУ по просуванню юруслуг на юридичному ринку України десятий рік підряд і усе зростаючий інтерес до нього українських і іноземних юристів є красномовним свідченням успішності і затребуваності цього заходу. Завдяки глибокому розумінню організаторів проблематики і тенденцій, існуючих на юррынке, особливо з питань розвитку бізнесу, форум з року в рік притягає усю більшу кількість учасників і підвищує їх рівень"- вважає пан Хачатурян.

З питань участі і партнерства в заході звертайтеся, будь ласка, в Секретаріат Асоціації юристів України по тел./факсу: +380 (44) 492-88-48, e - mail: conference@uba.ua. Контактна особа - Ия Савченко.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини