Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджена форма податкової накладної

Реклама

Наказом від 14 січня 2014 року № 10 Миндоходов затвердило форму податкової накладної і порядок її заповнення.

При складанні податкової накладної філією або іншим структурним підрозділом платника податків в ній вказуються найменування головного підприємства, зареєстрованого як платник податків, що визначено статутними документами, і найменування такої філії.

При виконанні договорів про спільну діяльність податкова накладна складається особою, яка веде облік результатів такої діяльності і відповідально за утримання і внесення податку до бюджету. Облік результатів спільної діяльності ведеться такою особою в загальновстановленому порядку окремо від обліку господарських результатів такої особи.

При здійсненні господарських операцій, пов'язаних з використанням майна, отриманого в управління по договорах про управління майном, податкова накладна складається особою-керівником майна, яке веде окремий облік по ПДВ таких господарських операцій і відповідає за утримання і внесення податку до бюджету.

У разі надання нерезидентом послуг, місце постачання яких знаходиться на митній території України, податкова накладна складається зареєстрованим на території України платником-покупцем (одержувачем).

Податкова накладна і додатки до неї складаються в один із способів :

1) в паперовому виді, заповнюється по встановленій формі шляхом:

- роздруки такої форми з наступним заповненням її платником ПДВ розбірливим почерком ручкою синього або чорного кольору без стирань і виправлень тексту і цифрових даних;

- заповнення її в електронному вигляді з наступним роздруком. Друкарська податкова накладна може бути як з клітинками, так і без них;

2) в електронній формі з дотриманням умови по реєстрації підпису уповноваженої платником особи і умови реєстрації податкової накладної в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини