Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ляшко запропонував провести дострокові вибори Президента і Ради

6 лютого 2014, 13:00
147
0
Реклама

Народний депутат Олег Ляшко (позафракційний) сьогодні подав у ВР проект № 4099 постанови про дострокових виборах Верховної Ради і Президента України.

Текст на сайті ВР відсутній, але депутат розповів про проект на своїй ФБ-сторіночці. "Янукович хоче, як президент Зімбабве Роберт Мугабе, правити до глибокої старості, але хіба він має на це право?" - запитує О. Ляшко. "Гань люди самі оберуть собі нових депутатів - таких, які будуть відстоювати їх інтереси. Нинішні парламентарі, як показали останні події, на це не здатні"- пояснює парламентар.

Вибори пропонується провести 30 березняяк мовиться в документі - "виходячи із смертельної небезпеки, яка нависла над Україною в результаті глибокої політичної кризи, яка привела до кровопролиття і протистояння в суспільстві, що погрожує розколом України".

Крім того, О. Ляшко зареєстрував проект № 4098 про звільнення з посади голови Нацбанку Ігоря Соркина і розслідуванні діяльності посадовців НБУ у зв'язку з невиконанням ними посадових обов'язків по забезпеченню стабільності грошової одиниці України. На думку депутата, керівництво банку "навмисно валити гривню".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини