Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати пішли обговорювати конституційну реформу і календарний план ВР

5 лютого 2014, 12:06
142
0
Реклама

З першої спроби у депутатів не вийшло затвердити календарний план проведення четвертої сесії ВР сьомого скликання (проект постанови ВР № 3565). Також не вдалося затвердити календарний план із запропонованими опозицією змінами, що припускають роботу в пленарному режимі з 10 по 14 лютого. Невдачу потерпів і Олег Ляшко, який запропонував працювати в пленарному режимі увесь лютий.

Згідно з проектом № 3565 наступного тижня депутати повинні працювати в комітетах. Пленарні засідання почнуться з 18 лютого.

Відмітимо, закриття сесії заплановане на 11 липня 2014 р. Крім того, відносно останніх тижнів роботи ВР - депутат запропонували погоджувати план в декілька іншої редакції, ніж запропоновано проектом № 3565, а саме з урахуванням того, що робота в пленарному режимі триватиме з 1 по 4 липня, а в комітетах - з 7 по 11 липня. У проекті усе навпаки.

Голова ВР Володимир Рыбак оголосив перерву до завтра. За цей час депутати повинні попрацювати над законопроектом про конституційну реформу, а також погоджувати календарний план роботи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини