Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рибалка підписав Закон про "амністію" учасників акцій протесту

30 січня 2014, 14:05
166
0
Реклама

Спікер Верховної Ради підписав прийнятий 29 січня 2014 року Закон "Про усунення негативних наслідків і недопущення переслідування і покарання з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зборів" (законопроект № 4021-3).

Згідно із Законом, звільняються від карної відповідальності особи, що є підозрюваними або звинувачуваними (підсудними) в здійсненні (у період з 27 грудня 2013 року по день набуття чинності цього Закону) злочинів, передбачених деякими статтями УК. Закон вводиться в дію з дня, що йде за днем публікації на офіційному сайті ГПУ повідомлення Генпрокурора про фактичний здійснення учасниками масових акцій протесту сукупності деяких дій, детальніше читайте: Мітингуючих амністують тільки після звільнення адмінбудівель і Грушевського.

Тепер Закон повинен підписати (або ветувати) Президент України Віктор Янукович, але він, як відомо, знаходиться на лікарняному.

Відмітимо, що також В. Рибалка відправив на підпис Януковичу закони від 28 січня - про відміну скандальних законів від 16 січня і чотири прийнятих на заміну.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини