Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Schoenherr запускає повноцінний офіс у Брюсселі

30 січня 2014, 10:55
126
0
Реклама

Бельгійський офіс очолить Фолькер Вайсс, партнер Schoenherr у області конкурентного права. Фолькер Вайсс переїхав з Відня у Брюссель, де він управляє командою фахівців з європейського і конкурентного права, представляючих Schoenherr в країнах ЦВЕ.

МЮФ Schoenherr відкрила свій представницький офіс у Брюсселі у кінці 1994 року, що співпало зі вступом Австрії в Європейський союз. Рішення про оновлення і запуск повноцінного офісу у Брюсселі відбиває істотний розвиток фірми в регіоні ЦВЕ і ріст важливості питань в області європейського і конкурентного права для клієнтів фірми в цьому регіоні.

Діяльність офісу Schoenherr у Брюсселі буде зосереджена в області європейського і конкурентного права, надаючи консультування з питань, ЦВЕ, що стосуються. Вона включає отримання дозволів на здійснення транзакцій у конкурентних органів Європейського союзу і дозволів на здійснення транзакцій, що охоплюють декілька юрисдикцій, розгляд справ про порушення картельного законодавства, відповідність діяльності компаній конкурентному законодавству і законодавству про отримання державних субсидій, а також консультування з питань в області державного регулювання (наприклад, у сфері енергетики).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини