Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В період подачі річної звітності сервісні центри Миндоходов працюють "до останнього клієнта"

22 січня 2014, 10:43
160
0
Реклама

Міністр Олександр Клименко доручив керівникам Головних управлінь Миндоходов в регіонах створити максимально зручні умови для представлення податкової звітності платниками через Центри обслуговування платників податків.

Як відомо, у перші два місяці року платникам треба подавати звітність за попередній звітний місяць, а також за рік по окремих видах податків. Крім того, триває і кампанія по декларуванню прибутків громадян, отриманих впродовж 2013 року. Саме тому в цей період різко зростає кількість відвідувачів Центрів обслуговування платників.

Для уникнення зайвого ажіотажу, черг і незручностей на період подачі звітності Центри обслуговування платників працюватимуть в посиленому режимі за принципом "до останнього відвідувача".

Також за дорученням Міністра будуть створені додаткові місця для реєстрації податкової звітності і усі умови для того, щоб при необхідності забезпечити надання усім бажаючим консультацій і роз'яснень по заповненню звітності.

У тих Центрах, де фіксуватиметься занадто велика кількість тих, що звітують, організовують попередній запис відвідувачів в день і час подачі звітності або отримання ключа цифрового підпису.

Джерело: Миндоходов.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини