Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підготуватися до ВНО можна в Інтернеті

Реклама

У листі від 30 грудня 2013 року № 1/9-907 Міносвіти вказало, що на порталі www.yandex.ua запущений безкоштовний інтернет-ресурс для учителів і учнів "Яндекс.ЗНО" (http://zno.yandex.ua/). Проект базується на офіційних матеріалах Українського центру оцінювання якості освіти і містить онлайн-тести по усіх учбових предметах, по яких проводилося внешнеее незалежне оцінювання в 2010 - 2013 роках (на українській і російській мовах).

Ресурс "Яндекс.ЗНО" може використовуватися як один з елементів підготовки майбутніх абітурієнтів до ВНО. В той же час відмічено, що для успішного проходження ВНО абітурієнт повинен засвоїти увесь теоретичний учбовий матеріал, тому основний етап підготовки до ВНО відбувається навчальними посібниками для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання відповідності з учбовими програмами ВНО.

Після засвоєння основного учбового матеріалу учні можуть за допомогою цього ресурсу перевірити свої можливості і орієнтовно визначити результат тестування : скільки часу було витрачено, скільки завдань вирішено правильно, у відповідях на питання були допущені помилки, скільки балів було б набрано на реальному тестуванні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини