Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набув чинності порядок складання звіту про контрольовані операції

Реклама

Сьогодні, 21 січня, набув чинності наказ Миндоходов від 11 листопада 2013 року № 669яким затверджені форма і Порядок складання звіту про контрольовані операції.

Звіт подається до 1 травня року, що йде за звітним, засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням вимог закону про електронний документообіг і електронний цифровий підпис.

У випадку якщо платником податків виявлено, що в раніше поданому звіті інформація надана не в повному об'ємі, містить помилки, недоліки, такий платник податків має право подати уточнюючий звіт.

Звіт складається із заголовної, основної частини, додатка і інформації додатка. У заголовній частині наводяться дані про платника податків, який подає звіт. У основній частині приводяться загальні відомості про операції з різними контрагентами, здійснені впродовж звітного року. У додатку (додатках) наводяться дані про особу (обличчях), яка (які) є стороною (сторонами) контрольованої операції, і деталізовані відомості про контрольовані операції.

Кількість додатків в звіті відповідає кількості контрагентів-сторін контрольованих операцій, загальна сума здійснених операцій платника податків з кожним з яких відповідає вартісному критерію контрольованих операцій згідно з підпунктом 39.2.1.4 підпункту 39.2.1 пункту 39.2 ст. 39 розділу I Податкового кодексу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини