Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Хасидов, що приїжджають в Умань, хочуть змусити платити за пропуск

16 січня 2014, 09:15
215
4
Реклама

Депутат-регіонал Антон Яценко зареєстрував проект закону про особливості святкування Рош Ха-Шана в місті Умань Черкаській області (№ 3890).

Передбачено, що для паломників створюється спеціальна територіямежі якої визначаються рішенням органу місцевого самоврядування. Також місцеві органи влади приймають рішення про створення комунального підприємства Уманської міської ради з метою виконання ряду завдань серед яких - облаштування спеціальної території паломництва, контрольно-перепускних пунктів, ін.

Перетин паломниками меж спеціальної території паломництва здійснюється в контрольно-перепускних пунктах в м. Умань після пред'явлення наступних документів :

- полісу медичного страхування;

- електронного пропуску на спеціальну територію паломництва.

Оформлення електронного пропуску здійснюється в спеціально обладнаних пунктах видачі таких пропусків. У електронний пропуск вноситься інформація про особу: ім'я особи; дата народження; пів; реквізити документів, виданих особі (тип, назва документу, серія, номер, дата видачі і уповноважений суб'єкт, який видав документ, термін дії документу); громадянство; дані відносно терміну дії пропуску. Паломники мають право знаходитися на спеціальній території паломництва впродовж терміну дії пропуску.

Рішення про вартість пропуску приймає місцева рада з урахуванням того, що вартість пропуску за один день перебування на території паломництва не може бути менше ніж 50 неоподатковуваних мінімумів прибутків громадян.

У разі порушення вимог закону відвідувача повинні видалити із спеціальної території паломництва без компенсації вартості електронного пропуску.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини